KÖNYVELÉS - IDULÓ CÉGEKNEK

Könyvelési alapdíjunk induló cégeknek: 9.000 Ft

 

A KönyvelésNet Kft. sokéves tapasztalattal rendelkezik, induló vállalkozások - cégek és egyéni vállalkozók - kezdeti lépéseinek segítésében.

Az évek során szinte minden olyan, a kezdésnél jelentkező problémával találkoztunk, amely a legkülönfélébb területen tevékenykedni szándékozó vállalkozások egyedi problémái során egyáltalán felmerülhettek.

Napjainkra már ügyfeleink között tudhatunk nem egy olyan vállalkozást, mely néhány év eltelte után, évi 100.000.000 Ft-os forgalmat bonyolító korlátolt felelősségű társaságként működik eredményesen.

Könyvelési díjunk rugalmasan alkalmazkodik a vállalkozás üzletmenetéhez.

Hasonlóképpen működik, mint az előfizetéses mobil telefondíj, ahol van egy alapdíj - melyet előre kell fizetni -, és van a perc díj, ami a lefolytatott beszélgetések után fizetendő, utólag.

Díjaink rugalmasságát egy hasonló rendszer biztosítja.

Szintén van egy havi alapdíjunk, továbbá a lekönyvelendő bizonylatok számának megfelelő könyvelési tétel díj, utólag.

Tehát abban a hónapban, amikor az üzletmenet lanyhább, és nyílván kevesebb a keletkező bizonylat, akkor Ön is kevesebbet fizet a könyvelésért.

Könyvelési tétel díjunk induló vállalkozásoknak:

300 Ft, 30 könyvelési tételig.

 

Prémim szolgáltatásaink:

Ügyfélbarát nyitvatartás

Cégünk fontosnak tartja, a személyes konzultációt ügyfeleivel, ezért a könyvelési anyag leadásának idején (minden hónap 1. és 5. között) 06 és 22 óra között tartunk nyitva azért, hogy egy partnerünkre legalább 1 óra időt tudjunk fordítani anélkül, hogy másik partnerünk zavarná a megbeszélést. Egyéb időpontokban előzetes telefonos egyeztetés alapján állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Folyamatos visszajelzés a cég gazdálkodásáról

A személyes megbeszélés alkalmával, visszajelzést adunk a cég gazdálkodási adatainak tapasztalatairól, segítő korrigáló, tanácsadó jelleggel, valamint mód nyílik ügyfelünk kérdéseinek megválaszolására.

Határidőkről email és sms értesítés

A határidőkre történő adó és járulék fizetési kötelezettség kiszámolt, számfejtett, stb. összegeit, a számlaszámokat email útján juttatjuk el ügyfeleinkhez, továbbá a határnapon sms emlékeztetőt is küldünk.

Telefonos ügyfélszolgálat

Telefonon naponta elérhetők vagyunk 09 és 16 óra között.

Cégprofilra szabott ingyenes hírlevél a változásokról

Partnereinket folyamatosan tájékoztatjuk a vállalkozását érintő változásokról, melyet email útján, hírlevél formájában biztosítunk.

 

 

    Cégalapítás Magarországon Információs portál
    A SIKERES VÁLLALKOZÁSOK ÁLLANDÓ PARTNERE

  • Email: info@konyvelesnet.hu
  • Telefonos időpont egyeztetés, érdeklődés: 30 466 5573