Telefon: 30 466 5573info@konyvelesnet.hu

header banner

CÉGALAPÍTÁS 6 LÉPÉSBEN

Mit tegyek, ha el akarom indítani a cégalapítást?

1. lépés

Ön telefon vagy email útján jelzi cégalapítási szándékát.

2. lépés

Ezt követően az eljáró ügyvéd telefonon felveszi Önnel a kapcsolatot, tájékoztatja a cégalapítás lépéseiről, ügyvédi és egyéb díjakról, stb.

3. lépés

A megadott adatok alapján, az igényelt gazdasági társaság alapítási dokumentációját az eljáró ügyvéd előkészíti és időpontot egyeztet Önnel egy személyes találkozóra. 

A találkozón véglegesítik az adatokat, jogi és üzletviteli felvilágosításban részesül, mely alapján az esetlegesen szükséges módosítások, célszerű változtatások még megtehetőek a végleges aláírás előtt.

4. lépés

A cégiratok végleges elkészítését követően Ön, ill. valamennyi tulajdonos, ügyvezető együttes megjelenése alkalmával az iratok az eljáró ügyvéd előtt aláírásra kerülnek.

5. lépés

A cégiratok a cégbíróságra elektronikusan kerülnek továbbításra, melyet a jogerős bejegyzést követően, emailban küld meg Önnek az eljáró ügyvéd.

6. lépés

Igény esetén az eljáró ügyvéd a számlanyitó banknak megküldi az e aktát.

 

Fontos információ:

 

Miért érdemes Önnek az általunk ajánlott cégalapítást igénybe venni?

Mert személyes megjelenése alkalmával Önt egy társasági jogban jártas ügyvéd, valamint egy könyvelő iroda munkatársa fogadja és a cégalapítás jogi, adózási, számviteli stb. kérdéseire, a válaszokat együttesen adják meg.

A 2012. és 2013. évi változások ugyanis számos olyan új elemet hoztak a cégalapításban, melyek a két szakterület együttműködését feltétlenül megkívánják.

A jogi és üzletviteli felvilágosítás együttes lebonyolítása Önnek időt takarít meg, hiszen ha kellő körültekintéssel kíván eljárni, előfordulhat, hogy akár többször is fel kell keresse, külön-külön mind az ügyvédet, mind a könyvelőt.

 

Mennyibe kerül a cégalapítás?

A cégalapítás teljes költsége több részből áll össze:

Cégbírósági illeték: Kft: 50.000 Ft, Bt: 25.000 Ft

Földhivatali ellenőrzés díja székhely ill. telephelyenként: 1.000 Ft

JÜB díj személyenként magyar állampolgár esetén: 730 Ft

Ügyvédi munkadíj + üzletviteli tanácsadás: 15.000 Ft

   

  Menyi idő alatt jegyzik be a céget?

  A cégbejegyzés - a 2012. évi változásokat követően - az eddigi tapasztalatok alapján, az aláírást követően 2-10 napon belül szokott megtörténni, amennyiben a NAV adóregisztrációs eljárása megállapítja, hogy a cégalapítók megfelelnek a jogszabály által meghatározott feltételrendszernek.


  Az adóregisztrációs eljárásról bővebb információ, a KOCKERD menü alatt található.

   

  Hol talája meg irodánkat?

  Irodánk Budapest központjában, jól megközelíthető helyen található.

  Kényelmes és stresszmentes parkolási lehetőség biztosított az R70 irodaház mélygarázsában, melynek Alsó erdősor úti bejárata irodánkkal pont szemben található.

   


  Nagyobb térképre váltás  

   

  Cégalapítás Magyarországon Információs portál
  A SIKERES VÁLLALKOZÁSOK ÁLLANDÓ PARTNERE

 • Email: info@konyvelesnet.hu

 • Telefonos időpont egyeztetés, érdeklődés: 30 466 5573